Lloguer d'espais

El Teatre Principal de Maó té espais únics, marcs perfectes, per acollir tot tipus d’esdeveniments culturals, empresarials o socials. Amb una superfície de més de 4.000 m2, el Teatre Principal de Maó és una de les instal·lacions interiors més grans i equipades de Menorca. Contacte i t’informarem: principal@teatremao.com

El 2001 el teatre va reobrir després de ser objecte d’una rehabilitació integral, completament respectuosa amb el seu valor arquitectònic. A més de guanyar amb seguretat i comoditat pel públic, la reforma el va dotar de l’equipament tècnic necessari per acollir diversitat d’actes.

Sala

Destaca per la seva bellesa original, pròpia dels teatres italians vuitcentistes en forma de ferradura. Restaurada conservant intacta la seva excepcionalitat arquitectònica i la seva excepcional acústica. Amb capacitat per a 837 persones, està dotada i preparada per donar cabuda a tot tipus d’actes.  

Vestíbul d’entrada

El vestíbul d’entrada al teatre, reformat el 2001, amb criteris de funcionalitat i respecte amb l’elegància de la sala històrica, és un distribuïdor obert i diàfan perfecte per oferir còctels de benvinguda als convidats.  

Sala de la reina

Sala diàfana, ubicada sobre el vestíbul d’entrada, amb un peculiar cassetonat daurat original. Amb un aforament per a 50 persones assegudes és perfecte per acollir esdeveniment més íntims.

Aula palagi

Aula polivalent ubicada en el tercer pis, amb accés per la zona de públic. Ofereix la privacitat suficient per a reunions o cursos.

Bars

Completen les instal·lacions els dos bars, totalment equipats, ubicats en la planta a peu de carrer i en el tercer pis. Ideals pel servei de càterings. El bar del tercer pis té sortida a una espectacular terrassa – mirador.